Головна сторінка

понеділок, 9 березня 2015 р.

Тиждень світової літератури та російської мови (2014 р.)

Тиждень світової літератури та російської мови
«На хвилях книжкових морів - (2014 р.)




План роботи кафедри під час проведення 
«Тижня світової літератури та російської мови»
                  «На хвилях книжкових морів»
                                         (07.04.2014 – 11.04.2014 р.)                                                                                                                                
                              «Життя коротке, 
                             мистецтво вічне»
                                             Гіппократ  


Світ прекрасного… Залучення до нього як би розсовує горизонти бачення навколишнього, створює нові потреби, удосконалює смак. Формування здатності  повноцінно сприймати, глибоко відчувати і розуміти прекрасне в мистецтві, в природі, у вчинках людей, у побуті – це найважливіше завдання виховання.
   Задоволення і розвиток художніх інтересів створює сприятливі умови формування особистості підлітка, робить змістовним його дозвілля, його улюблені заняття.
   Згідно з планом роботи закладу з 07.04.2014 по11.04.2014 н.р. проходив Тиждень світової літератури та російської мови «На хвилях книжкових морів».             
   Тиждень  світової літератури  та російської мови – це своєрідний  творчий звіт, демонстрація досягнень як вчителів, так і учнів, інтегрований комплекс навчально-виховних заходів з предмета, спрямованих на закріплення, збагачення та поглиблення знань учнів із світової літератури й російської мови та розвиток творчої майстерні вчителів – словесників.

   Тиждень розпочався з того, що дуже гарно за тематикою було оформлено рекламний стенд, який привернув до  себе увагу практично всіх відвідувачів закладу(07.04.2014)
   Наступним етапом роботи Тижня було анкетування, яке вчителі кафедри провели в співпраці з робітниками бібліотеки  серед учнів 5-7 класів (07.04.2014)
Предметний тиждень харак­теризується багатоаспектністю. Він дозволяє юним читачам спілкуватися з широким колом естетичних явищ, стає джерелом різноманітних художніх вражень.

   Тиждень світової літератури та російської мови в школі  – це багатоплановий інтегрований комплекс навчаль­но-виховних заходів з предмета, спрямований на закріплення, збагачення та поглиблення знань учнів із світової літератури та російської мови  й розвиток творчої майстерності вчителів-словесників.





 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар